Om oss

Vi är tre killar som valt att starta ett företag med hög standard och bra service. Vi har tillsammans ca. 60 års erfarenhet inom traditionellt måleri och har tänkt erbjuda ett lite bredare spektrum av tjänster.

LIWE Måleri finns för närvarande i Söderhamn men kommer i stor utsträckning att jobba runt om i Hälsingland och på begäran även ner mot Stockholms området. Vår miljöpolicy är att vara ytterst miljömedveten. Att återvinna det som går att återvinna, utesluta lösningsmedel i största möjliga mån och använda miljövänliga produkter, vi arbetar efter dom regler och lagar som gäller för branchen, allt enligt ICO:14001.

Som hantverkare arbetar vi huvudsakligen med byggnads- och reparationsmåleri men det betyder inte att det är det enda som vi jobbar med. Vi utför även rustningsarbeten på helentreprenad där huvuddelen är målningsarbete.

Vi utför helrustningar men även mindre objekt som snabba uppfräschningar av försäljningsobjekt. Vi är av den övertygelsen att du som säljare kan tjäna pengar på att få ge kunden/köparen ett bra första intryck av fastigheten. Andra tjänster vi utför är fönsterrenoveringar, all form av invändig renovering, lättare snickeriarbeten samt kakling. Naturligtvis gör vi även utvändiga arbeten, men vår specialitet är invändiga objekt då största delen av vår yrkesverksamhet har varit invändiga fastighetsrenoveringar genom åren.

Vi erbjuder ett kvalitets måleri till ett bra pris och med kunden i centrum. Vi kan erbjuda lite mer än det traditionella måleriet. Vår strävan är att du som kund ska vara nöjd!